×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

NorthCon-kaos

1
Jag gillar NorthCon. Har aldrig varit där och vet inte ens exakt var staden det anordnas i ligger. Gillar det ändå. I alla fall tills nu.

Förseningar är mer regel än undantag inom CS:GO-scenen. Det såg likadant ut tidigare när det var CS1.6 som gällde. Det köper jag. Hey, vi hade vissa problem under THOR Open också så. Däremot blir man tokig över att inte ha tillgång till ett vettigt spelschema som uppdateras kontinuerligt. Blir en omöjlighet att hålla CS-tipset "up to date", så att ni kan betta så länge som det är tänkt. Jag gör mitt bästa i alla fall, så snälla ha överseende.

Niels Topp från ESPlanet castar turneringen. Jag tycker att han gör det bra. Det är inte konstigt att så många undrar ifall han kommer från ett engelsktalande land. Creds till honom!

Vad är det då jag verkligen gillar med NorthCon? Turneringsupplägget. Dubbla gruppspel samt dubbla play off. Ger många spännande matcher som gäller allt. Tyvärr är det däremot rätt tidskrävande, därför tror jag inte att vi kommer att få se upplägget på andra ställen.

Jag gillar faktiskt en till sak med NorthCon också. Deras logotyp.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..