×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Chipstaxi till Elmia

1
En del taxichaufförer är väldigt pratglada och trevliga. Detta kan vara trevligt likväl som irriterande, beroende på hur man själv känner sig just för stunden. Jag tror däremot aldrig att jag åkt med en så pass trevlig chaufför som karln jag och André åkte med till Elmia idag.

Vi hade knappt hunnit sätta oss innan han började att läcka ord som Greklands statskassa läcker miljarder. Dreamhack, taxikörning i Jönköping och hockey var några av ämnena vi pratade om. Det var riktigt trevligt. Det som däremot var trevligast och som även chockade en hel del var lokalproducerade chips.

Tidigare under dagen hade chauffören haft en långkörning och passerat en kryddaffär var han handlade lite. För att visa vad han hade fyndat för 10 kr påsen tog letade han fram en chipspåse och bjöd oss! Efter att jag tagit ett litet chips och smakat frågade jag vad jag skulle göra med påsen, om han ville att jag skulle lägga tillbaka den var han tog fram den ifrån.
–Ni kan äta upp dem, sade han då. Vi avböjde dock och jag lade tillbaka chipspåsen.

Bästa taxichauffören? Förmodligen! Vem vill inte bli bjuden på chips liksom.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..