×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nio år sedan

1
André (alltså våra älskade chefredaktör rich) har sedan jag skrev min första krönika för snart ett år sedan alltid listat krönikor jag skrivit tidigare. Ett resultat av detta är att en krönika jag skrev 2003, då jag var 17 år, hänger med.

Krönikan "Datorspelande, en folksjukdom?" är gammal. Mitt språk har utvecklats en hel del, Fragbite har hunnit fylla tio år och Obama (en afroamerikan) har lyckats bli vald till president i USA två gånger om. När jag läser ovan nämnda krönika gör det än mer att jag läser den som om det inte var jag som skrev den. Snacka om att jag skrattar gott åt mig själv, ändå var jag något på spåret.

Ganska fantastiskt är att krönikan till dags dato har fått 328 stycken(!) kommentarer. Jag gillar en hel del utav den men det här är en av mina favoriter.


Det är fantastiskt att jag fick sådana härliga kommentarer redan då. Mitt mål är att fortsätta att provocera men den här gången tar det inte nio år mellan gångerna. Tänka sig, Fragbite har fyllt tio år och själv har jag varit medlem i mer än nio utav dessa. Tack alla!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..