×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervju

Michi: "Det är lätt att komma in i en veva där jag jobbar för mycket"

-3
Hon började med att streama Call of Duty: Black Ops 2 via sin Twitch-kanal. Idag arbetar Michelle "Michi" Boman som heltidsstreamer och spelar allt från Fortnite till God of War samtidigt som hon underhåller via sin kanal.
Michelle "Michi" Boman blev introducerad till sändningsplattformen Twitch av en vän för ungefär sex år sedan. Då hon redan spelade mycket Halo samt Call of Duty på sitt Xbox blev det naturligt för henne att sända det live för allmänheten att se. När hon väl började sända sina spelsessioner spelade hon mycket Call of Duty: Black Ops 2 och detta var spelet som byggde hennes kanal.

— Jag började att streama på fritiden och de senaste två åren har jag gått fulltid, berättar Michelle.

Michelle är idag heltidsstreamer och har bland annat sänt live från Dreamhack i Jönköping. Bildkälla: Privat
Michelle har bland annat sänt live från Dreamhack i Jönköping. Bildkälla: Privat

För två år sedan var Michelle tillräckligt stor på plattformen för att göra sin hobby till ett heltidsjobb. Sedan dess har hon på heltid varit en underhållare via Twitch. Idag spelar hon främst Fortnite och diverse FPS-spel. Spelen hon spelar är oftast story-baserade i genren äventyr, skräck och överlevnad. Exempel på spel Michelle spelat live via sin kanal är God of War, Far Cry 5 och Resident Evil.

Det är inte sällan hennes tittare vänder sig till hennes kanal när det släpps ett nytt spel. Hon är ofta snabb på bollen när det gäller nya spel både för PC och Xbox. Ett annat spel som ofta syns på hennes stream är Just Dance, ett spel hon ofta spelar i flera timmar under sändningarna.

När Fragbite frågar vilket Michelles bästa minne i koppling till sin kanal är berättar hon om när hennes tittare hjälpte henne att bli Twitch-partner. Hon berättar att dagen kanalen blev accepterad till ett partnership fick hon en underbar känsla. Den underbara känslan kom från faktumet att hon har en fin grupp av människor som pushar för något så stort tillsammans med henne.

Michelles kanalikon föreställer en ananas, något hon även tatuerat in. Bildkälla: Privat
Michelles kanalikon föreställer en ananas, något hon även tatuerat in. Bildkälla: Privat

— Det svåraste med att vara en streamer för mig personligen måste nog vara att ta tid för mig själv. Det är lätt att komma in i en veva där jag känner att jag jobbar för mycket både on-stream och off-stream.

Fritiden Michelle pratar om går till att umgås med familj, vänner samt träning. Via sociala medier uppdaterar hon ofta om hur hennes träning går och det är inte sällan Twitch-chatten ställer träningsfrågor till henne under sändningarna. En annan sak som ligger henne varmt om hjärtat är växter, något hon stolt visar upp i sin stream. Hon streamar oftast sex till sju timmar mer sändningstillfälle vilket ger henne sparsamt med tid utanför Twitch.

Michelles bästa tips för den som vill börja sin karriär som underhållare via Twitch är att spela det man tycker är roligt att spela. Hon trycker även för att sätta upp ett schema och faktiskt följa det. Hennes sista tips är att vara interaktiv med chatten, de är faktiskt där för just dig, samt att ha kul.

"Om du är en person som gillar variation av spel och en chill och positiv chat-experience så tycker jag absolut att du ska kolla in min stream!"

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..