×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Förra NIP-spelaren lägger ner Valorant-karriären

1
Jacob "pyth" Mourujärvi kommer inte att fortsätta sin professionella Valorant-karriär.
Den svenska före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi var en av de första proffsspelarna att byta spel från Counter-Strike till Valorant. Nu har 29-åringen valt att avsluta sin professionella Valorant-karriär.

I ett inlägg på Twitter meddelade pyth i onsdags att han inte längre kommer att fortsätta sin karriär som Valorant-spelare.

"Det är dags för mig att meddela att jag går i pension från Valorant, tack för allt", skriver pyth i inlägget.


Vad pyth kommer att göra fortsättningsvis framgår inte av svenskens uttalande på Twitter. Många av hans följare noterade dock att beskedet kom strax efter att Counter-Strike 2-betan släppts och i svaren uttryckte många förhoppningar om en comeback i CS.

Under pyths Valorant-karriär representerade svensken främst storlaget G2 Esports. Under 2022 valde pyth att flytta till Singapore för att spela i det singaporianska laget Bleed Esports.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..