×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Lettland

Storbråk bland proffsen efter fuskanklagelser: "Vad fan försöker du antyda?"

1
Det går hett till i Valorant-scenen.
Det nordamerikanska laget NRG åkte ut ur VCT Lock In efter en förlust mot finalisterna i LOUD. NRG:s lettiska spelare, Ardis "ardiis" Svarenieks, kunde på en stream synas ställa sig väldigt frågande till en situation runt det laget, men framförallt med en spelare från ett annat brasselag, TBK.

ardiis säger att de tränade mot TBK rätt så regelbunden. Han ska då ha bli väldigt förvånad när han såg en av deras spelare i en vlogg från LOUD. Han säger att han var i chock och tänkte att spelaren kunde ha läckt VODen från träningen. "Men jag säger inte att de gjorde det", avslutar han.

Spelaren i fråga Leon "ruotzz" Felipe svarade på detta i en Tweet. Han säger att han aldrig skulle göra något sånt. "Vad fan försöker du antyda? Var inte en dålig förlorare, du kan vara bättre som ett proffs och som person", skriver ryotzz.



Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..