×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Miljonregnet: Så mycket pengar tjänade proffslagen på unika skins

1
Skins uppges ha sålts för flera hundra miljoner kronor.
Inför årets första stora Valorant-turnering VCT Lock In släppte speltillverkaren Riot Games en kapsel med unika in-game items. Hälften av vinsterna från försäljningen av kapseln skulle sedan delas ut till de partnerlag som deltog i turneringen.

I ett inlägg på Twitter avslöjade Riot tidigare i veckan att försäljningen av kapslarna genererat över 10 miljoner dollar (~107,4 miljoner kronor) i intäkter till lagen. Det innebär att kapslar till ett värde av över 20 miljoner dollar (~214,8 miljoner kronor) sålts under perioden som kapseln fanns tillgänglig att köpa.

För varje VCT Lock In-lag innebär försäljningen ett tillskott i kassan på omkring 312 500 dollar (~3,3 miljoner kronor). Samtidigt får Riot behålla sin andel, det vill säga 10 miljoner dollar, själva.

Turneringen vanns till slut av Fnatic där svensken Leo "Leo" Sannesson spelar. Leo utsågs också till turneringens bästa spelare.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..