×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Proffsspelare gripen efter incident i Ferrari-affär — kan kan dömas till fängelse

1
Amerikanen riskerar att dömas till fängelse efter incidenten.
Det amerikanska Valorant-proffset Hunter "SicK" Mims greps av polis tidigare i veckan. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt sajten greps Sentinels-spelaren efter en incident i en Ferrari-affär. Spelaren ska ha blivit ombedd att lämna affären av en anställd men vägrat att gå därifrån. Incidenten slutade med att polis tillkallades till platsen och SicK greps misstänkt för olaga intrång.

Dot Esports rapporterar att SicK riskerar att dömas till böter på 2000 dollar (~20 000 kronor) eller fängelse i upp till ett halvår om han skulle dömas för brottet.

SicK har tidigare varit öppen med att han kämpat med mental ohälsa. Hans hälsotillstånd ledde i maj förra året till att han tvingades lämna sin startplats i Sentinels-femman och sedan dess har han varit registrerad som avbytare för laget.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..