×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dramatik och trashtalk från G2-spelare efter teknikpaus: "Patetiska skräpspelare"

1
Det var ord och inga visor efter G2 Esports match i VCL.
Under helgen spelades den andra spelomgången i nordamerikanska Valorant Challengers League. Storlaget G2 Esports mötte BreakThru i en minst sagt het match som fick spelarnas känslor att kanske gå lite överstyr.

Efter matchen blev det nämligen en hel del munhuggeri spelarna emellan. Upprinnelsen till dramat var en teknisk paus som varade i hela 25 minuter. Enligt G2-spelarna blev pausen förlängd för att BreakThru-spelarna försökte få en runda som laget förlorat omspelad.

"GG, 2-1 mot BreakThru. Patetiska skräpspelare som försökte starta om en 5v3 för att Teamspeak kraschar", skrev den ryska G2-spelaren Maxim "wippie" Shepelev i ett inlägg på Twitter efter matchen.


Även wippies amerikanska lagkamrat Michael "dapr" Gulino var frustrerad på motståndarna. I ett eget inlägg skrev han att det "alltid är roligt att slå folk som försöker spela om en runda de vet att de förlorat".

I ett svar till dapr förnekade BreakThrus coach Tanishq "Tanizhq" Sabharwal att laget försökt få rundan omspelad.

"Jag vet inte varför du tror att vi försökte få rundan omspelad? Vi sa bokstavligen till admins att skada gjorts och att rundan var er", skriver han, något som hans spelare Xavier "flyuh" Carlson senare också instämde i.


Med två spelomgångar spelade leder G2 Esports gruppen i VCL NA. Laget är det enda laget som vunnit två raka matcher i serien.

Artikelbild: Pressbild/Sentinels och Alex Maxwell/Dreamhack
Videokälla: Valorant/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..