×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Världsstjärnan lägger ner spelarkarriären: "Inte värt det"

1
"Att spela professionellt är inte vad alla tror att det är."
Valorant-stjärnan Jared "zombs" Gitlin avslöjar att han drar sig ur som professionell Valorant-spelare under en livesändning.

zombs har varit en del av storlaget Sentinels sedan dess begynnelse men har nu tröttnat trots erbjudanden från andra organisationer.

- Laget som jag höll på att bygga hade potential och många intressenter, men sen åkte jag till Los Angeles och pratade lite med Sentinels-ägaren och nu vill jag aldrig lämna Sentinels, så nu stannar jag hos Sentinels förevigt, säger zombs under sändningen.

- Jag tänker stanna hos Sentinels för att jag har en sån god relation med dem. Jag har varit med sedan de hade typ noll följare men jag kommer inte att tävla igen, det är inte värt det för mig längre. Jag har haft möjligheter som är bättre inför framtiden och sånt, fortsätter zombs.


Spelaren går senare i streamen mer djupgående in på hans upplevelse med att spela professionellt och förklarar hur det från hans sida har tappat sitt värde.

- Att spela professionellt är inte vad alla tror att det är. Du måste förstå hur omöjligt det är att ha ett fullt lag med fem personer som ska vara på samma spelplan tillsammans och kunna bli ett top tier-lag. Det är typ en på miljonen, det är faktiskt omöjligt, utvecklar zombs.

- Alla lag har bara för mycket problem hela tiden, och för det mesta får man inte ens betalt nog för att det ska vara värt att spendera flera år av sitt liv att bara grinda. Om det är din dröm så visst går det bra om du har kul och bra lagkamrater runt dig. Esporten är som vilda västern, alla fuckar över varandra, tillägger zombs.



Artikelbild: Pressbild/Sentinels

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..