×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Natus Vincere signar svenska stjärnorna: "Siktar på högsta resultat i varje tävling"

1
Det ukrainska storlaget har signat Sveriges mest framgångsrika Valorant-profiler.
Efter flera veckor av ihärdiga rykten står det nu klart att Natus Vincere värvat fyra av Funplus Phoenixs Valorant-spelare samt lagets svenska coach. Det innebär att två av Sveriges mest framgångsrika Valorant-profiler, spelaren Pontus "Zyppan" Eek och coachen Erik "d00mbr0s" Sandgren kommer att representera det ukrainska storlaget under nästa år.

Funplus Phoenix har ett framgångsrikt 2022 i bagaget där laget bland annat vann VCT Masters i Köpenhamn och slutade fyra i de stora årsfinalerna VCT Champions. Trots lagets fina resultat fick Funplus Phoenix inte en plats i Valorants stängda högstaligor inför 2023.

Alla FPX-spelare utom Ardis "ardiis" Svareniek har nu alltså skrivit på för Natus Vincere. Som ersättare för ardiis plockar laget in den turkiska stjärnan Mehmet "cNed" İpek som anses vara en av världens bästa Valorant-spelare.

I en intervju med nyhetssajten Dexerto berättar Navi-chefen Oleksii "xaoc" Kucherov att organisationen har högt ställda mål för det kommande året.

– Vi siktar på högsta resultat i varje tävling, att prestera vårt bästa är en konsekvent hållning för oss, säger han.

– Vårt mål nu är att visa de bästa Valorant-prestationerna nästa år, vinna turneringar, producera mycket intressant innehåll för fansen och visa dem att vi förtjänar deras uppmärksamhet.

Natus Vinceres Valorant-lag är:
Ryssland Andrey "Shao" Kiprsky
Sverige Pontus "Zyppan" Eek
Ryssland Dmitry "SUYGETSU" Ilyushin
Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Turkiet Mehmet "cNed" İpek

Sverige Erik "d00mbr0s" Sandgren (coach)

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..