×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Chile

Valorant-stjärnan ber om ursäkt efter påstått rasistiska uttalandet

1
"Det har begåtts orättvisor och jag har också gjort misstag."
Valorant-proffset Angelo "keznit" Mori ber om ursäkt efter att ha uttalat sig rasistiskt till ett annat proffs tidigare i år.

I februari var keznit och dåvarande laget KRÜ Esports på en brasiliansk träningsserver där proffset påstås ha sagt att brasilianska spelaren Douglas ‘dgzin’ Silva var "CJ av Valorant". CJ refererar då till mörkhyade Carl Johnson från Grand Theft Auto: San Andreas, spelarkaraktären.

dgzin är mörkhyad och till följd av kommentaren blev keznit och hans lag bannade från servern samt att keznit fick stå över en VCT-säsong under sin övervakningsperiod på 6 månader.

Under gårdagen gick spelaren officiellt ut med en ursäkt till den brasilianska gemenskapen på portugisiska.

"Jag har reflekterat mycket över allt som har hänt under de senaste två åren av Valorant. Jag har haft många lyckor och många sorger. Det har begåtts orättvisor och jag har också gjort misstag. Det är därför jag offentligt ville be om ursäkt till alla spelare, organisationer och fans av den brasilianska gemenskapen. Oavsett omständigheterna tror jag att det här är stunden att visa mognad och ödmjukhet och acceptera att jag har gjort misstag. Jag lovar att jag aldrig kommer göra dem igen."

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..