×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Första kvinnliga Valorant-mästerskapen sålde slut direkt – svenska stjärnan önskar större arena

1
Den svenska Valorant-stjärnan Julia "juliano" Kiran vill att fler ska ha möjlighet att se det historiska mästerskapet på plats.
Om ett par veckor hålls VCT Game Changers Championship. Mästerskapet är det första stora LAN-mästerskapet i Valorant för kvinnliga spelare och kommer att spelas från Riot Games studio i Berlin.

Intresset för turneringen har varit stort. När biljetterna släpptes häromveckan sålde de slut på nolltid och flera fans har vittnat om besvikelse över att de inte lyckats få biljetter till turneringen.

Riots studio har bara plats för 174 personer vilket fått flera att lyfta frågan om inte en större arena hade varit mer ändamålsenlig. En av personerna som reagerat på platsbristen är den svenska G2 Esports-stjärnan Julia "juliano" Kiran.

I ett inlägg på Twitter vädjar juliano om en större arena. I svaren på inlägget är det flera spelare och profiler som håller med om att det behövs fler publikplatser.

Esportprofilen Jessica "Jess" Bolden är en av de som håller med och skriver i ett svar att hon gärna hjälper till att betala för det bara för att kunna delta i finalerna själv.


Valorant Game Changers Championship drar igång den 15 november och avslutas med final den 20 november. julianos lag G2 Esports är en av de stora favoriterna att ta hem turneringen då man vunnit två av de tre europeiska onlineturneringarna under året.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..