×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Valorant-coach blottade sig för damlaget — får sparken

1
Coachens osmakliga övergrepp ledde till att alla spelare lämnade organisationen.
En bisarr händelse utspelade sig häromveckan när alla spelare och huvudcoachen för Valorant-organisationen Rising Hopes damlag valde att lämna organisationen. Anledningen till massflykten från organisationen var att en av de assisterande coacherna blottat sig för spelarna under en träning.

Lagets coach Jehiel "Pizzafps" Ardiente valde efteråt att berätta om situationen öppet i ett uttalande på Twitter. Enligt 25-åringen hade den assisterande coachen skämtat flera gånger om att visa sitt kön för laget innan han under en träningsmatch blottade sig för laget på Discord.


Efter incidenten valde spelarna att rösta om huruvida de skulle stanna i organisationen eller inte och valde till slut att lämna laget. Först flera dagar efter Pizzafps uttalanden valde Rising Hope att avsluta sitt kontrakt med blottaren.


Artikelbild: Pressbild/Valorant
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..