×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Valorant-proffs får veta att han kommer att kickas mitt under sändningen: "Tre år i ett lag och man får veta på det här sättet"

1
Valorant-proffset Shahzeb "ShahZaM" Khan fick höra om planerna på att ersätta honom när han streamade live på Twitch.
Efter att det amerikanska Valorant-laget Sentinels misslyckats att kvala till årets upplaga av VCT Champions började det omedelbart ryktas om förändringar i lagets femma. I går kväll rapporterade nyhetssajten Dot Esports att laget bland annat planerar att ersätta sin in-game leader Shahzeb "ShahZaM" Khan med Rory “Dephh” Jackson från XSET.

När artikeln publicerades sände ShahZaM live på sin Twitch-kanal. Han valde att läsa artikeln mitt under sändningen och reagerade då kraftigt på uppgifterna då han själv inte fått höra någonting från sitt lag.

— Ok, det verkar som att en artikel precis publicerades... Vill ni veta den bästa delen? Jag fick veta det tillsammans med er, säger han.

— Tre år i ett lag och jag får veta det på det här sättet. Hell yeah...

I skrivande stund har det ännu inte kommit några officiella uttalanden från Sentinels rörande spelarförändringar. Det är ännu alltså oklart om uppgifterna stämmer eller om ShahZaMs reaktion var obefogad.

Se ShahZaM reagera på nyheten här:

Artikelbild: ShahZaM/Twitch och Pressbild/Sentinels
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..