×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svensklagets slutspelssuccé — säkrar plats i VCT Masters

1
Två svenskar är klara för VCT Masters i Köpenhamn. Det finns nu också hopp om att ytterligare en svensk säkrar en plats.
Valorantlaget Guild med de två svenska spelarna Saif "Sayf" Jibraeel och Leo "Leo" Jannesson är klara för nästa stora LAN i Valorant, närmare bestämt Valorant Masters i Köpenhamn. Och det finns även chans för ytterligare en svensk, Pontus "Zyppan" Eek i FPX, att säkra en plats.

Guild vann sin grupp i VCT: EMEA Stage 2 Challengers och blev därmed placerade direkt i upper bracket-semifinalen. Där behövde de bara vinna en match M3 Champions för att säkra en plats i Masters. De fortsätter turneringen nu i helgen för att försöka få bättre seeding och mer prispengar.

För Zyppans del fortsätter även turneringen i helgen med start på fredag. Då ställs de mot M3 Champions. De måste vinna matchen för att säkra den sista av de tre platserna i Masters. Själva Masters spelas mellan 10 och 24 juli.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..