×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fuskskandal skakar Valorant-scenen: "Jag har inte gjort något fel"

1
Riot Games har stängt av Polaris-spelaren Sophia "Slaze" Ramirez i tre månader för att ha spelat tillsammans med fuskare.
I ett pressmeddelande meddelar Riot Games idag att speltillverkaren stängt av den nordamerikanska Valorant-spelaren Sophia "Slaze" Ramirez i tre månader. Enligt Riot ska spelaren vid upprepade tillfällen spelat tillsammans med fuskare även efter att hon fått meddelanden om att personen hon spelat tillsammans med använde fusk.

Slaze har själv valt att dela med sig av sin version av händelseförloppet. I en Twitlonger med rubriken "The Truth" skriver Slaze att hon är oskyldig och att hon utsatts för en komplott orkestrerad av en person som vill henne illa.

"I slutändan kokar det här ned till att någon är besatt av mig och eftersom personen har kontakter på Riot kan de utsätta mig för det här", skriver hon i sitt uttalande.


Slazes lag Polaris är ett av de åtta lag som idag spelar åttondelsfinal i den nordamerikanska varianten av VCT Game Changers. Laget har tagit in en ersättare i lagets match mot Gen.G Black.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..