×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Pyth möter yzn när G2 Esports vinner Mandatory.gg Cup

1
I helgen spelades Mandatory.gg Cup där flera kända lag deltog, bland andra Ninjas in Pyjamas, G2 Esports och Bonk. I finalen ställdes G2 Esports mot svensklaget Bonk i ett bäst av fem-format.
Valorant-turneringar duggar tätt. Vi såg bland annat G2 Esports vinna Weplay! Invitational i slutet av juli. I helgen var det dags ännu en gång när Mandatory.gg Cup stod på schemat. G2 gick in i turneringen som favoriter då de under sommaren vunnit ett flertal turneringar. 32 lag deltog och det var tillslut svenskt mot svenskt när G2 och Bonk möttes i finalen.

Finalen spelades i ett bäst av fem-format där den första kartan var Haven. Trots storspel av både Yacine "yzn" Laghmari och Saif "Sayf" Jibraeel kunde G2 vinna kartan med 13-9. Matchens andra karta var Ascent, samma karta som Bonk storspelade på under lördagens semi-final. G2 visade åter igen upp sitt stabila spel och kunde därefter vinna med 13-8. Bind var matchens tredje karta och visade sig även vara den sista. Luften gick ur Bonk och G2 vann sista kartan med 13-5. 3-0 till G2 Esports.

Mandatory.gg Cup är en del av Valorant Ignition Series. Det är ett antal turneringar som anordnas av en tredje part tillsammans med Riot Games. Fokuset ligger på att bygga Valorants tävlings-community och att nå ut till så många som möjligt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..