×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

KLART: VCT Game Changers får LAN-finaler under 2022

2
Riot har meddelat att det kommer att hållas LAN-finaler av tjejturneringen under 2022.
Under 2021 lanserade speltillverkaren Riot för frösta gången tjejturneringen VCT Game Changers. Turneringen har blivit en stor succé och lett till att stora organisationer som Cloud9 och G2 Esports signat damlag i spelet.

Inför 2022 meddelar Riot nu att VCT Game Changers kommer att få någon form av LAN-final under året. Enligt den amerikanska nyhetssajten Upcomer kommer LAN-finalerna att spelas med de bästa lagen från Europa, Nordamerika, Sydamerika och Sydostasien.

— Under 2022 kommer vi att dubbla våra ansträngningar genom att lansera en ny global turnering som kommer att innehålla de bästa lagen från Game Changers-programmet runt om i världen, säger bolagets esportchef Whalen Rozelle till sajten.

I Europa har den svenska duon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran imponerat med sitt G2 Esports. I årets sista VCT Game Changer-turnering lyckades svenskorna vinna sin första titel med laget och lär sikta på att vara ett av lagen som tar plats i nästa års finaler.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..