×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Succécoachen vägrade visa vaccinationspass — står nu utan kontrakt inför nästa säsong

2
Den argentinske coachen Rodrigo "Onur" Dalmagro kan ha förlorat sitt jobb på grund av sitt motstånd mot vaccinationspass.
I december ledde den argentinske Valorant-coachen Rodrigo "Onur" Dalmagro KRÜ Esports till en sensationell tredjeplats i VCT Champions. Nu riskerar 34-åringen att stå utan lag inför vårsäsongen 2022 på grund av sitt motstånd mot vaccnationspass.

I helgen reste coachen till Brasilien för att skriva kontrakt med den brasilianska organisationen LOUD. Efter att ha nekats inresa i landet och sedermera avvisats då han inte kunnat visa ett vaccinationspass valde Onur att kritisera kravet i en serie tweets.

Onur twittrade att situationen innebar att "friheten inte segrar", att han var emot vaccinationspass som idé och att han var beredd att förlora jobbet för sin övertygelse. "Jag kommer inte att ge mig. De kommer inte att knäcka mig", skrev profilen.

Coachens negativa inställning till kravet på vaccinationspass ledde till så starka motreaktioner bland de brasilianska fansen att Loud valde att dra sig ur kontraktsförhandlingarna, vilket i förlängningen kan leda till att Onur inte får coacha något lag under nästa säsong.

Artikelbild: Janhua Chen/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..