×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Singapore

Förre NIP-stjärnans oväntade drag — skrivit på för singaporianskt lag

1
Jacob "pyth" Mourujärvi flyttar till Singapore under nästa år.
Den svenska Valorant-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi har skrivit på för den singaporianska organisationen Bleed Esports. Den svenska 28-åringen kommer att flytta till Singapore i början av nästa år för att delta i VCT SEA med sitt nya lag.


Att europeiska spelare går till asiatiska lag hör inte till vanligheterna. Enligt Bleed är det första gången i Valorants historia som en europeisk spelare lämnar Europa för att istället spela i Sydostasien.

Det är dock inte första gången som pyth vågar göra banbrytande karriärsdrag. År 2015, när han skrev på för Luminosity Gaming, var han också den första europeiska CS:GO-spelaren som flyttade från Europa till Nordamerika för att spela med ett amerikanskt lag.


Under åren 2016-2017 spelade pyth i Ninjas in Pyjamas CS:GO-lag. Med NIP vann han bland annat IEM XI och Dreamhack Masters Malmö 2016.

Artikelbild: Pressbild/WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..