×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu börjar VCT Champions-kvalet – sista chansen för svenskarna

1
Svenskarna i Guild Esports satta att kämpa i sista chansen av Valorant Champions Tour.
Imorgon klockan 17:00 på Valorants Twitch-kanal sänds den första kvalmatchen i Last Chance Qualifiers i VCT för svenskarna i Guild Esports.

Lagets femma består av svenskarna Malkolm "bonkar" Rench, Leo "Leo" Jannesson, Saif "Sayf" Jibraeel samt tidigare CS-proffsen Yacine "Yacine" Laghmari och William "draken" Sundin.

Guild Esports har tagit sig igenom tre stadier av kvalmatcher för att nå slutspelsmatcherna där de plöjde igenom forZe med 2-0 innan Gambit Esports satte stopp på svenskarna 0-2.

Ytterligare chanser fanns att avancera när de besegrade Fire Flux Esports med en 2-0-vinst för att sen återigen bli stoppade, denna gång av Giants Gaming med en 1-2-förlust.

Nu har svenskarna sina absolut sista chanser att säkra en mästerskapsplats med starten redan imorgon när de möter SuperMassive Blaze. Om laget lyckas kamma hem en vinst kan de väntas möta antingen Team Liquid eller One Breath Gaming.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack.
Videokälla: VCT/Twitter.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..