×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Gambit vinner VCT Masters — krossade Envy i finalen

2
Den ryska Valorant-femman säkrade en plats i höstens största turnering när laget körde över Team Envy i gårdagens final.
Under förra veckan spelades Valorant-turneringen VCT Masters. Turneringen är extremt viktig för världseliten då en god placering kan innebära seedning in i årets största turnering VCT Champions.

I gårdagens final möttes ryska Gambit Esports och den nordamerikanska femman i Team Envy. Finalen, som på förhand spåddes bli en jämn affär, blev dock allt annat än spännande.

Gambit körde nämligen över Envy totalt och vann bo5-finalen med 3-0 i kartor. Gambit-stjärnan Timofey "Chronicle" Khromov var fenomenal och var med sina 73 kills över de tre kartorna finalens i särsklass bästa spelare.

Genom segern säkrar Gambit en plats i Valorant Champions, medan Envy fortfarande måste kvala till turneringen. Förutom en plats i årets största turnering tar ryssarna också hem 225 000 dollar (~2 000 000 kr) i prispengar.

Inga av våra svenska Valorant-spelare lyckades kvala in till VCT Masters, men drömmen om en plats i VCT Champions lever ännu. Om tre veckor spelas det sista europeiska kvalet till turneringen, där deltar bland annat svenskarna i Guild Esports.

Artikelbild: Pressbild/VCT
Videokälla: VCT/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..