×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Jumpy lämnar CS:GO — blir Valorantcoach

2
Den svenska coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson har valt att lämna Counter-Strike: Global Offensive. Han kommer nu istället att bli huvudcoach för Excels nya Valorantsatsning. Det har även ryktats att det kommer att vara en svensk spelare i laget.
Valorant har haft det lite tuffare att sno åt sig profiler från CS-scenen i Europa tillskillnad från Nordamerika. Men nu har spelet snott åt sig en svensk personlighet i form av Jimmy "Jumpy" Berndtsson. Den svenska profilen har varit i den svenska CS-scenen sedan mitten av 2000-talet när han spelade i lag Volt Gaming och senare i spelarkarriären sågs han även representera lag som MYM och Begrip.

Han startade även som spelar i CS:GO där han spelade för lag som Flipsid3 Tactics. Tillsammans med just det laget lyckades han och ett gäng då rätt så okända spelare överraska Natus Vincere under Dreamhack Summer 2014. Men i just CS:GO är han nog mest känd för sin tid som coach. Han representerade Fnatic i tre år och hjälpte det svenska laget till vinster i IEM Katowice 2018, WESG och PLG Grand Slam.

Sitt senaste coacharbete i CS:GO blev North som han var en del av i ett år men blev tvungen att lämna när den danska organisationen valde att lägga ner hela verksamheten. Nu blickar han istället mot Valorant där han blir huvudcoach för Excel Esports. Laget har även ryktats plocka den svenska spelaren Alend "Ale" Khalaf som tidigare spelat med HSDIRR. Det har även ryktats att den franska kontroversiella spelaren Morgan "B1GGY" Madour är en del av samma lag.

Excel Esports

David "Davidp" Prince
Morgan "B1GGY" Madour (rykte)
Vincent "Happy" Schopenhauer (rykte)
SverigeAlend "Ale" Khalaf (rykte)
StorbritannienMarc "Honeybee" Begley (rykte)

Jimmy "Jumpy" Berndtsson (coach)
StorbritannienSam "Fields" Greenfield (assisterande coach)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..