×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Trots framgångarna — FABRIKEN lägger ner

1
I Nordamerika satsar de flesta stora organisationerna på spelet Valorant. I Europa är det enbart G2, Ninjas in Pyjamas och BIG som valt att satsa. Som en följd av detta har svenska FABRIKEN valt att gå skilda vägar eftersom de, trots framgångarna, inte lyckats hitta någon organisation som var villiga att satsa på dom som lag.
FABRIKEN har sedan Valorant-betan varit ett av europas absolut bästa lag med segrar i Rise of Titans, VALORANT Academy Closed Series, en andra plats i Wave Esports Invitational Cup och en tredje placering i Vitality European Open. De svenska spelarna kommer från spelen CS:GO, Apex Legends och Overwatch. Spelarna Johan "Meddo" Lundborg och Nikola "N1KOLA" Svensson har båda representerat Fnatic i sina tidigare spel. Meddo i CS:GO när han vann den andra säsongen av GAMERZ och vann ett sex månaders kontrakt med organisationen, tillsammans med Adam "ec1s" Eccles och Niels "luckeRRR" Jasiek, som idag representerar fish123 respektive Ninjas in Pyjamas i Valorant. Nikola "N1KOLA" Svensson representerade samma organisation, men i spelet Apex Legends där han var under kontrakt ungefär i ettårs tid.

FABRIKEN offentliggjorde på twitter att de går skilda vägar eftersom de, trots framgångarna, inte lyckats hitta någon organisation som var villiga att satsa på dom som lag. Enligt vlr.gg har "Meddo", Pontus "Zyppan" Eek, Tobias "shadow" Flodström och d00mbr0s "Erik" Sandgren alla lämnat och fått individuella erbjudanden. Leo "Leodeddz" Nilsson, Oliwer "Lateks" Fahlander och Emil "eMIL" Sandgren planerar att försöka bygga upp något på nytt men stänger samtidigt inte dörren för individuella erbjudanden.

"The time has come. After not finding any orgs willing to sign the whole team and players receiving individually offers, FABRIKEN will close the doors for the time being. We will be playing our last official together the 31st july. Thanks for all the support and all the love".

FABRIKEN kommer för en sista gång spela tillsammans i Mandatory.gg Cup som spelas fredag 31 juli.

FABRIKEN var:
SverigeJohan "Meddo" Renbjörk Lundborg
SverigeTobias "Shadow" Flodström
SverigePontus "Zyppan" Eek
SverigeLeo "Leodeddz" Nilsson
SverigeOliwer "LATEKS" Fahlander
SverigeNikola "N1KOLA" Svensson

SverigeErik "d00mbr0s" Sandgren (coach)
SverigeEmil "eMIL" Sandgren (coach)
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..