×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP presenterar ny lineup för sin Valorantsatsning

1
Tre nya spelare är klara för Ninjas in Pyjamas Valorantlag. CREAA, HyP och Fearoth kommer tillsammans med tidigare klara RHYME och luckeRRR att bilda den svenska organisationens nya startfemma.
I april gick Ninjas in Pyjamas ut med att de signerat ett lag för Riot Games nya FPS, Valorant. Då plockade den svenska organisationen upp spelarna från sitt tidigare Paladins lag. I juni valde man dock att satsa på något nytt, varefter man plockade in tidigare CS:GO-spelarna Emir "rhyme" Muminovic och Niels "luckeRRR" Jasiek. Nu har man hittat de tre spelare som ska göra laguppställningen komplett och det är fortsatt fokus på tidigare CS:GO-spelare.

Charles "CREA^" Beauvois och Enzo "Fearoth" Mestari är båda tidigare Counter-Strike spelare men som visat på fina färdigheter även i Valorant. Duon har redan hunnit med att vinna flertalet onlineturneringar. Den ende spelaren som inte kommer direkt från CS är Damien "HyP" Souville. Fransmannen är tidigare Overwatch-proffs där han senast spelade i Paris Eternal. Han var också med och tog Frankrike till en fjärdeplats i Overwatch World Cup under 2019.

Den nya femman har redan hunnit med att spela en turnering. Under förra veckan deltog de i WePlay! Invitational där de slutade på en delad tredjeplats efter att ha blivit utslagna i semifinal med 2-1 i kartor mot fish123. Vann gjorde G2 Esports där NiP-bekante Jacob "pyth" Mourujärvi spelar.


EuropaNinjas in Pyjamas

FrankrikeEnzo "Fearoth" Mestari
BosnienEmir "RHYME" Muminovic
TysklandNiels "luckeRRR" Jasiek
FrankrikeCharles "CREA" Beauvois
FrankrikeDamien "HyP" Souville


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..