×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NiP presenterar ny lineup för sin Valorantsatsning

1
Tre nya spelare är klara för Ninjas in Pyjamas Valorantlag. CREAA, HyP och Fearoth kommer tillsammans med tidigare klara RHYME och luckeRRR att bilda den svenska organisationens nya startfemma.
I april gick Ninjas in Pyjamas ut med att de signerat ett lag för Riot Games nya FPS, Valorant. Då plockade den svenska organisationen upp spelarna från sitt tidigare Paladins lag. I juni valde man dock att satsa på något nytt, varefter man plockade in tidigare CS:GO-spelarna Emir "rhyme" Muminovic och Niels "luckeRRR" Jasiek. Nu har man hittat de tre spelare som ska göra laguppställningen komplett och det är fortsatt fokus på tidigare CS:GO-spelare.

Charles "CREA^" Beauvois och Enzo "Fearoth" Mestari är båda tidigare Counter-Strike spelare men som visat på fina färdigheter även i Valorant. Duon har redan hunnit med att vinna flertalet onlineturneringar. Den ende spelaren som inte kommer direkt från CS är Damien "HyP" Souville. Fransmannen är tidigare Overwatch-proffs där han senast spelade i Paris Eternal. Han var också med och tog Frankrike till en fjärdeplats i Overwatch World Cup under 2019.

Den nya femman har redan hunnit med att spela en turnering. Under förra veckan deltog de i WePlay! Invitational där de slutade på en delad tredjeplats efter att ha blivit utslagna i semifinal med 2-1 i kartor mot fish123. Vann gjorde G2 Esports där NiP-bekante Jacob "pyth" Mourujärvi spelar.


EuropaNinjas in Pyjamas

FrankrikeEnzo "Fearoth" Mestari
BosnienEmir "RHYME" Muminovic
TysklandNiels "luckeRRR" Jasiek
FrankrikeCharles "CREA" Beauvois
FrankrikeDamien "HyP" Souville


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..