×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: yzn lämnar CS:GO för att satsa på Valorant

1
Yacine "yzn" Laghmari sågs tidigare delta med Ninjas in Pyjamas i olika turneringar i spelet Valorant. Det blev ingen återförening för yzn i den svenska organisationen som han tidigare representerat som streamer. Istället har han valt att skapa ett eget lag som innehåller tre andra svenska CS:GO-spelare.
Som vi på fragbite tidigare skrivit om deltog Yacine "yzn" Laghmari med Ninjas in Pyjamas i olika turneringar när organisationen var på jakt efter sin femte spelare i deras satsning i Valorant. Det blev ingen plats för yzn i organisationen som i skrivande stund bara har två spelare under kontrakt, Emir "rhyme" Muminovic och Niels "luckeRRR" Jasiek.

Istället har nu yzn startat ett eget lag, tillsammans med tidigare spelaren i Ninjas i Pyjamans Valorantsatsning Malkolm "bonkar" Rench och tre andra svenska CS:GO-spelare. Med i satsningen finns duon Saif "Sayf" Jibraeel och Noel "melonhead" Raki som deltog för fightclub som tog hem den senaste säsongen av Elitserien. Sista spelaren i lagbygget är Leo "Leo" Jannesson som tidigare har representerat den svenska organisationen Falkn. Laget har nu bestämt sig för att hålla ihop och söker nu efter en organisation att representera.

Team Bonk
SverigeYacine "yzn" Laghmari
Sverige Saif "Sayf" Jibraeel
SverigeNoel "melonhead" Raki
SverigeMalkolm "bonkar" Rench
SverigeLeo "Leo" Jannesson

Turkiet"SALAH" (coach)

Rättelse: I en tidigare version av texten stod det att spelaren bonkar var coach för gamla Ninjas in Pyjamas.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..