×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Svenskt guld i Valorant — Pyth’s G2 Esports vinner WePlay! Invitational

1
Många före detta CSGO-proffs har valt att lägga bössan på hyllan för att i stället satsa på Valorant. En av de svenskar som gjort det valet är Jacob “pyth” Mourujärvi, som under juni gick med i G2 Esports. I veckan vann de WePlay! Invitational.
Turneringen hade åtta deltagande lag där bland annat Ninjas in Pyjamas, Forze och G2 Esports var på plats. G2 Esports, med svenska Jacob "pyth" Mourujärvi i laget, visade från första matchen att de är att räkna med. Under gruppspelet låg de på en konstant hög nivå vilket ledde till att de gick in obesegrade i slutspelet.

I slutspelet, som endast innehöll semifinaler och en final, ställdes G2 mot det ungerska laget need more DM. G2 visade ingen nåd, de körde över ungrarna med 2-0 efter att ha haft lekstuga på matchens första karta Bind. Väl i finalen, mot fish123, var det samma sak igen, om än något svårare. G2 vann med 2-0 i kartor mot britterna och vann därmed titeln samt 25 000 dollar.

Med den här vinsten har G2 Esports onekligen hittat formen. En vecka innan den här turneringsvinsten knep de även förstaplatsen på Vitality European Open efter en final mot Prodigy, nuvarande delar av Ninjas in Pyjamas. Pyth har med andra ord fått en smakstart i laget där han är ensam svensk.

Europa G2 Esports
Polen Patryk "paTiTek" Fabrowski
Spanien Óscar "mixwell" Cañellas Colocho
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Lettland Ardis "ardiis" Svarenieks
Belgien David "davidp" Prins (stand-in)

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..