×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

NiP satsar på Valorant — plockar in gamla spelare

1
Den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas väntar inte med att hoppa på Valorant-hypen. Under onsdagen offentliggjorde organisationen att dom signat det lag som lämnade organisationen i början av December 2019. Ninjas in Pyjamas Valorant-lag kommer framöver att representeras av de tidigare Paladins-spelarna.
Den femman som lämnade organisationen i början av december 2019 är tillbaka i Ninjas in Pyjamas. Laget representerade organisationen i spelet Paladins och avslutade på topp. Dom vann Paladins World Championship 2019 som utspelade sig i Atlanta, USA. Förutom titeln blev det 100 000 dollar för spelarna. Laget består just nu av fyra spelare efter att Erik "Bird" Sjösten tagit coachrollen. I pressmeddelandet offentliggjorde organisationen att dom håller på att leta efter en sista spelare.

Tidigare i veckan offentliggjorde Begrip1.6 att dom signat ett Valorant-lag. Spelet som fortfarande är i closed beta har nu två välkända organisationer som tydligt kommer att satsa på spelet. T1 var först ut med att signa en spelare i spelet, ingen mindre än Braxton "Brax" Pierce.


EuropaNinjas in Pyjamas

SverigeMalkolm "bonkar" Rensch
AustralienDylan "DiGeDoG" Chainski
NorgeLeander "isbittenner" Aspestrand
BulgarienAleks "Alex" Suchev

SverigeErik "Bird" Sjösten(coach)


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..