×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

yzn ser ut att gå med i NiP — dags för Absolute Masters

1
Totalt kommer trettiotvå lag delta i Absolute Legends Valorant-turnering som startar ikväll med grupp a och b. Onlineturneringen har en prispott på 3 000 dollar och gruppspelet spelas i GSL-format med enkel eliminerings bracket i slutspelet.
Den svenska organisationen Begrip var snabba att hoppa på Valorant-tåget, likaså Ninjas in Pyjamas. Båda lagen kommer att ställa upp i turneringen som startar idag. Nikolaj "cyberDMG" Lapacz har ersatt Florian "unbreakable" Nagel i Begrip och i Ninjas in Pyjamas ser det ut som om Yacine "yzn" Laghmari har tagit en plats. NiP placerade sig på en tredjeplats i MandatoryGG cup och i laget fanns yzn och Pontus "Zyppan" Eek, samma spelare som kommer att representera laget i Absolute Masters. Mycket talar för att NiP kommer att signa yzn och Zyppan som deras sista två spelare, iaf om man ska tro Bonkars tweet: "GGS! We got 3rd spot in Mandatory cup Cant wait untill we pracc with this lineup"

Två andra med NiP-koppling som kommer att delta i turneringen är William "draken" Sundin och Jacob "pyth" Mourujärvi som vann G2 Esports European Brawl tillsammans med Joel "Orb" Kumlin, Joel "emilio" Mako och Kevin "Noizeeh" Jaskiewicz. pyth offentliggjorde för ungefär en vecka sedan att han väljer att satsa på Valorant och därmed lämnar CS:GO, i turneringen spelar han med emilio, Aron "xajdish" Fredriksson, Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Saif "Sayf" Jibraeel. Draken ställer upp med Andreas "mOkEn" Karlsson, Noel "noel" Raki, Filip "Goffeee" Gauffin och Carl-Johan "KALLE" Fisk.


Bland annat deltar följande i Absolute Masters:
EuropaBegrip Gaming
WILLSTARZ, R32, 28cm, Miho, CyberDMG
PolenAMENO
pashaBiceps, PAGO, PeVor, byali, ToM223
SverigeDREAMCHASERS
emilio, xajdish, pyth, Devilwalk, Sayf
SverigeNinjas in Pyjamas
bonkar, Tenner, Zyppan, rhyme, yzn
EuropaProdigy
ScreaM, mixwell, ALEX, JEROME, Shaiiko
SverigeResurrection Sickness
Ericip, Kevve, Limpone, Shrew, peppzor
SverigeUruguay 3
draken, mokeN, melonhead, kalle, goffee
Storbritannienfish123
Kryptix, icepaperhands, L1NK, ec1s, soulcas
Rysslandclan123
Boombl4, m0z, neathz, KQC3x, WitliZz

Turneringen som startar ikväll 18:00 går att följa på engelska via twitch.tv/absolutelegendstv
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..