×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Begrip plockar upp Valorant-lag — spelet är inte ens i öppen beta

3
Under söndagskvällen offentliggjorde den svenska organisationen Begrip att de plockat upp ett nytt lag. Detta i det nya FPS-spelet Valorant. Spelet som är skapat av Riot Games är inte ens i öppen beta ännu men Begrip vill vara snabba på bollen.
Imorgon har den stora massan chansen att testa det nya spelet Valorant för första gången. Detta om man har turen att få en inbjudan till betan, information om hur man får det går att hitta här. Det är dock redan en organisation som gått ut med att de skaffat ett lag i spelet. Detta är inga mindre än den svenska organisationen Begrip. Men om man förväntar sig att känna igen spelarna kan man nog bli lite besviken.

Det är ingen svensk spelare i laget utan de har istället valt att plocka upp spelare från hela Europa. Spelarna kommer från en rad olika spel som Apex Legends, Black Squad och Zula. Laget verkar vara det första hela laget i Valorant men vi har även sett spelare som Braxton "Brax" Pierce hoppa över till spelet för att spela i organisationen T1.

EuropaBegrip

TurkietTaha "WILLSTARZ" Güven
NederländernaMiho "Miho" Shokolade
TysklandFabien "28cm" Mathias Hahn
TysklandFlorian "Ubreakable" Nagel
DanmarkOliver "R32" Fisker

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..