×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Mixwell blir bannad i Valorant när han ansluter telefonen till datorn

1
Mitt under en runda i Valorant blir den spanska CS:GO-spelaren, Óscar "Mixwell" Cañellas, bannad efter att ha anslutit sin telefon till datorn. Händelsen fångades på spanjorens stream och han hoppas nu på att Riot Games ska låsa upp hans konto igen.
Riot Games har stolt visat upp sitt nya anti-cheat system som är implementerat i Valorant. Det verkar dock som att det finns en del problem med systemet. CS:GO proffset, Óscar "mixwell" Cañellas, blev nämligen bannad efter att ha anslutit sin telefon till datorn. Det hela fångades under spanjorens stream där man kan se och höra hur Mixwell ansluter telefonen bara för att sekunder senare bli utslängd med en notifikation om att ett anti-cheat problem uppstått och att klienten måste startas om.

Spanjoren ska enligt honom själv inte vara den enda som blivit drabbad. Det ska bland annat också ha hänt G2 Esports streamer, Lothar. Nu hoppas den före detta C9-spelaren på att Riot ska låsa upp hans konto igen. Vanguard, Riots anti-cheat system, ska enligt speltillverkaren använda sig av nya och ständigt förbättrade tekniker för att kunna banna fuskare mitt under en match. I det här fallet verkar det dock som att systemet varit lite för känsligt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..