×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Riot om Valorant: "Har du tittat mycket, ta en paus"

1
En vecka in på den stängda Valorant-betan valde Riot att gå ut med två saker. Den första var att utdelningen av betanycklar sker dygnet runt och att det går att få dem trots att man inte tittar på en stream. Den andra var att de utökat serverkapaciteten med 25 procent.
Miljoner människor har under den senaste veckan tittat på Twitchsändningar av spelet Valorant i hopp om att få en inbjudan till den stängda betan. På Twitter finns mängder av inlägg från frustrerade spelare som, enligt de själva, tittat på streams i tiotals timmar utan att få en åtråvärd betanyckel. Kanske var det också dessa inlägg Riot tagit del av och hade i åtanke med deras senaste uppdatering, en vecka efter att betan släppts.

I ett inlägg på Twitter skriver speltillverkaren att de vill gå ut med två saker. Den första är att det släpps betanycklar under dygnets alla timmar och att man inte behöver titta på en stream just då, så länge man har gjort det innan. Därför uppmanar de alla som tittat väldigt mycket att ta en paus. Den andra saken de vill ta upp är att de är medvetna om den stora efterfrågan som finns och att de därför utökat serverkapaciteten med 25 procent.

Så med andra ord. Är du en av dem som inte fått en betanyckel ännu så behöver du inte fortsätta lägga ner 24 timmar om dygnet på att ha igång en Valorant stream, du har lika stor chans att få en oavsett om du är online eller inte.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..