×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nyhet

olofmeister håller kitchen i den nya Yoggi Yalla-reklamen

14
Fnatic-stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer visar åter prov på sina skådespelartalanger då han syns i den nya reklamfilmen för Yoggi Yalla som hade premiär under kvällen.
Yoggi Yalla Cup och Olof "olofmeister" Kajbjer fick stor uppmärksamhet i fjol då Kajbjer syntes i en reklamfilm för drickyoghurten Yoggi Yalla. Reklamfilmen visades i samband med premiärsäsongen av Yoggi Yalla Cup, som ni säkert redan vet är en gräsrotsturnering i Counter-Strike: Global Offensive och arrangeras av oss på Fragbite.

Både turneringen och Kajbjer återvänder nu för mer njutbar action i och med den första delfinalen som sänds under måndagskvällen, på både Twitch och Facebook. I den nya reklamfilmen får vi se Kajbjer hålla "kitchen" medan han njuter av en Yoggi Yalla, samtidigt som hans lagkamrater meddelar att motståndarna har kommit till A-bombplatsen på Mirage. Ta och spana in reklamfilmen här ovanför!

Anmäl er till nästa kval redan nu

Du och ditt lag kan också delta i Yoggi Yalla Cup. Redan nu är det öppet för anmälningar till den andra kvalveckan, som drar igång på onsdag. Följ länkarna här nedan så hittar ni all nödvändig information.
Kvalvecka #2
Ytterligare sex stycken kvalveckor kommer att arrangeras.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..