×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nyhet

olofmeister håller kitchen i den nya Yoggi Yalla-reklamen

14
Fnatic-stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer visar åter prov på sina skådespelartalanger då han syns i den nya reklamfilmen för Yoggi Yalla som hade premiär under kvällen.
Yoggi Yalla Cup och Olof "olofmeister" Kajbjer fick stor uppmärksamhet i fjol då Kajbjer syntes i en reklamfilm för drickyoghurten Yoggi Yalla. Reklamfilmen visades i samband med premiärsäsongen av Yoggi Yalla Cup, som ni säkert redan vet är en gräsrotsturnering i Counter-Strike: Global Offensive och arrangeras av oss på Fragbite.

Både turneringen och Kajbjer återvänder nu för mer njutbar action i och med den första delfinalen som sänds under måndagskvällen, på både Twitch och Facebook. I den nya reklamfilmen får vi se Kajbjer hålla "kitchen" medan han njuter av en Yoggi Yalla, samtidigt som hans lagkamrater meddelar att motståndarna har kommit till A-bombplatsen på Mirage. Ta och spana in reklamfilmen här ovanför!

Anmäl er till nästa kval redan nu

Du och ditt lag kan också delta i Yoggi Yalla Cup. Redan nu är det öppet för anmälningar till den andra kvalveckan, som drar igång på onsdag. Följ länkarna här nedan så hittar ni all nödvändig information.
Kvalvecka #2
Ytterligare sex stycken kvalveckor kommer att arrangeras.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..