×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Finaldags i Yalla! Cup

1
Efter nio veckor av intensivt CS:GO-spelande är det äntligen dags för final av Yalla! Cup. Fyra lag återstår i turneringen och nu på lördag så kommer de två semifinalerna samt finalen att spelas. Allting kommer att sändas live från Fragbites studio med kommentatorerna Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Linds.
Under förra veckan fick vi se Dopexx ta sig vidare till semifinal i Yalla! Cup. Deras resa fortsätter nu på lördag när det är dags för semifinaler samt final av turneringen. De kommer att ställas mot Fastloose i sin semifinal och på den andra sidan av slutsspelsträdet så kommer vi att få se de två Fragleague-lagen Lyngby Vikings och ställas mot varandra.

I sändningen kommer vi att få se kommentatorsduon Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind leda oss genom sändningen. Då båda semifinalerna spelas samtidigt kommer vi att sända den ena av dem för att efter det gå rakt in i finalen. Sändningen startar klockan 17:00 och kommer att fortsätta fram till den sista kartan är spelad och vinnaren är korad. Allting kommer att sändas via Twitch.tvTwitch.tv/fragbite.

Prispott

Team 1: 25 000 SEK
Team 2: 15 000 SEK
Team 3: 10 000 SEK


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..