×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Fragbite presenter Yalla! Cup — 50 000 kronor i prispotten

3
Fragbite kan stolt presentera att Yalla! Cup 2019. Tillsammans med Yalla! kommer vi att arrangera en CS:GO-turnering med totalt 50 000 kronor i prispotten. Åtta stycken lag ska kvala in till finalen där de möter de bästa lagen från Fragleague 2018.
I januari startar Fragbite igång Yalla! Cup en öppen turnering 50 000 kronor i prispotten. I åtta veckor, med start 8e januari, så spelas två stycken veckokval, tisdagar och torsdagar, där de bästa lagen kvalar in till veckofinal. De lagen som vinner veckofinalerna kvalar in till slutspelet som spelas den 3e och 9e mars där finalen också den spelas den 9e.

Turneringen är en öppen turnering för alla nordiska lag. Så länge majoriteten av laget är från norden så får det delta. Om man deltar i ett kval men misslyckas ta sig vidare så får man såklart försöka igen i ett annat kval. Totalt åtta stycken lag kommer ta sig vidare från veckofinalerna till slutspelet där de sluter upp med de åtta bästa lagen från årets Fragleague.

Prispott

Team 1: 25 000 SEK
Team 2: 15 000 SEK
Team 3: 10 000 SEK

Information om anmälan och regler till turneringen kommer att släppas inom kort. Veckofinalerna samt slutspelet kommer att streamas på Twitch.tv/fragbite.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..