×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Atleterna till final, dags för semifinal två

1
Atleterna briljerade under dagens första semifinal i Yoggi Yalla Cup när de slog ut Gamerz-mixen #FREEIBP 2-0, 16-12 på Inferno och 16-13 på Overpass.
I dagens första semifinal i Yoggi Yalla Cup ställdes #FREEIBP mot Atleterna, där de senare avancerade till semifinalerna via vinst över Red Reserve under gårdagen.

Det började med vinst i den första pistolrundan på Inferno, för #FREEIBP som tog ledningen 4-0. Atleterna lät dem inte behålla kontrollen, och tog över för att ta ledningen 9-6 via halvlek.

Laget fortsatte dominera under andra halvan och det var först när det stod 15-9 som Linus "Limpone" Wecksells femma gjorde ett försök till comeback. #FREEIBP lyckades vinna tre rundor, innan Atleterna stängde matchen 16-12 under en eco.

Den andra kartan var Overpass där Gamerz-mixen tog pistolrundan efter att Dylan "DH" Hamrini vann en 1vs1. De fortsatte sin ledning, 5-0, innan Atleterna tog sig in i matchen. Under de kommande sju rundorna förlorade Martin "MKN" Karlssons femma endast en runda, för att kvittera 6-6. #FREEIBP tog trots allt halvans tre sista rundor och därmed ledningen.

Erik "xole" Medström började halvan som försvarare med tre snabba frags och hans lag tog kontrollen. Trots att Fredrik "elo" Annerström clutchade 1vs2 var det Atleterna som till slut vann 16-13 efter en regerande antiterroristsida.

Sverige #FREEIBP vs. Sverige Atleterna
#FREEIBP: DH, elo, Limpone, KriLLe, ShadoW
Atleterna: HugoXD, XOLECOYG, Plopski, Baltec, MKN


Snart börjar den andra semifinalen, denna mellan Crowns Esports Club och fightclub. Glöm inte att ställa frågor till Olof "olofmeister" Kajbjer och Per Andersson, som gästar Yalla-studion under kvällen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..