×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Olofmeister som gäst till Yoggifinaldagen

1
Yoggi Yalla Cup lider mot sitt slut i kvällens finalsändning. I studion finnes André "rich" Åkerblom och Viktor "vuggo" Jendeby som kommer gästas av Olof "olofmeister" Kajbjer och Per Andersson från Arla.
Idag spelas de sista matcherna i Yoggi Yalla Cup med André "rich" Åkerblom som värd i Yalla-studion tillsammans med experten Viktor "vuggo" Jendeby. Precis som under gårdagen står Fredrik "slop3" Wahlstedt som kommentator tillsammans med Fredrik "JAEGARN" Andersson.Bland kvällens gäster finnes Fnatic- och Yoggi Yalla-profilen Olof "olofmeister" Kajbjer samt Per Andersson från Arla. Tittarna har chansen att ställa frågor till samtliga profiler på plats i studion via Twitter, med taggen #yoggiyallacup. Finalen, som väntas starta 21:00, kommer man ha möjligheten att se från Kappa Bar på Sveavägen i Stockholm.

Söndag den 11 juni: Semifinaler & Final

Sverige #FREEIBP vs. Sverige Atleterna
Sverige Crowns vs. Sverige fightclub
Sverige Vinnare Semi 1 vs. Sverige Vinnare Semi 2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..