×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat inlägg

Rolig fakta från Yoggi Yalla Cup — "dipparn" bäst i kvalet

4
Yoggi Yalla Cup 2017 är snart slut och då tänkte vi presentera en massa statistik och rolig fakta om turneringen.
Men ni kan vara lugna, det kommer inte handla om hur många kameramän vi har under sändningarna utan massa annat trevligt. Lite fun facts helt enkelt.
Visste du till exempel att…

1. Ni tittare har skrivit sammanlagt 14 920 chattmeddelanden under de åtta sändningarna som varit. Det betyder 5,98055555555556 i minuten. En siffra som är densamma som antal iPhones som säljs i minuten.

2. Den bästa spelaren i Yoggi Yalla Cup so far är "dipparn", som kvalade in med laget fightclub den femte veckan, med 2.02 K/D-ratio (2 kills per death). Grattis till dig!

3. 400 stycken Yoggi Yalla-drickyoghurts användes i reklamfilmen med "Olofmeister". Det är exakt 100 mer än titeln i storfilmen 300 från 2006, och visste du att 2006 är det året som den gamla femtioöringen upphörde att gälla som lagligt betalningsmedel i Sverige?

4. Under en kvaldag hade vi 120 startade strömmar från Indien. En annan gång hade vi 80 stycken från Thailand. Hängivna fans alltså.

5. Ungefär 192 000 headshots har tittarna fått se i Yoggi Yalla Cup under de åtta sändningarna. Det blir 90-110 headshots per match under kvalfinaler.

6. 1 577 lag har deltagit i Yoggi Yalla Cup 2017. Förra året var 1 164 lag med.

7. 12 procent av de som kollar på Yoggi Yalla Cup gör det på mobilen. Det är samma procentsats som säger att de använder chattfunktionen Kik dagligen.
Finalen av Yoggi Yalla Cup 2017 startar den 10 juni. Då kommer vi att bjuda på ännu fler fun facts och häpnadsväckande statistik. Här kan du läsa allt om finalen och vad som hänt i turneringen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..