×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Dags för semifinal på Inferno Online — GeT_RiGhT kommenterar

1
Fyra lag på Inferno Online återstår i kampen om den sjätte platsen till Yoggi Yalla Cup 2017. Nu drar även sändningen igång, där Christopher "GeT_RiGhT" Alesund gästkommenterar.
Lördagen började med en jättekö utanför Inferno Onlines lokaler i centrala Stockholm. En hel del människor var uppe med tuppen med förhoppningen om att få en plats till det 16 lag breda kvalet till Yoggi Yalla Cup 2017.

Sagt och gjort, 16 lag fick en plats i kvalet och började snart betas av via ett single elimination-bracket. Nu har de två första omgångarna spelats, vilket betyder att fyra lag återstår i kampen om avancemang. Den ena semifinalen står mellan PopcornPlokker$, som besegrat Faded 2.0 och Vermillion, och Skillnaden, som tog ner Vacos och Ninjakribbet på vägen mot semi.

Den andra semifinalen har bland annat laget hittasista, som gått spikrakt till topp fyra via tydliga vinster över FEPAM och Undertake. De kommer att ställas mot FlAXBANAN, som först tog ner Jimmy "Jumpy" Berndtssons lanboken innan de knep en övertidsvinst mot ex-wyvern.

Klicka här för att se hela slutspelsträdet.

Yoggi Yalla Cup Kval 6: Semifinaler

Sverige PopcornPlokker$ vs. Sverige Skillnaden
PP: epok, Nibbe, LBNS, VORTEX, AWIEN
Skill: Ponkus, nICKE, Parcuz, Limpone, Thecourtcast
Sverige hittasista vs. Sverige FlAXBANAN
hs: shrew, Goffeee, S1ck, djL, Tedderzy
FlAX: siph, MKN, spOxzer, K0mplex, Brollan
Final

GeT_RiGhT kommenterar

I det här stadiet kommer även Yoggi Yalla Cup-streamen att dra igång, och kommer att visa semifinalen mellan hittasista och FlAXBANAN. Bakom mikrofonerna sitter Fredrik "slop3" Wahlstedt och NiP Gaming-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, som också varit på plats på Inferno Online för att träffa fans under dagen. Duon kommer även att kommentera kvalfinalen, som är schemalagd att dra igång 21:00.

Klicka här för att komma till livesändningen

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..