×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Förändringar och detaljer för lördagens Inferno Online-kval till Yoggi Yalla

1
I helgen arrangeras det sjätte kvalet till Yoggi Yalla Cup 2017, detta på Inferno Online i centrala Stockholm. Det har skett små förändringar kring kvalet, och därför tar vi också tillfället att ge lite detaljer kring hur saker kommer gå till på Odenplan.
Det har skett några småförändringar inför lördagens Yoggi Yalla Cup-kval på Inferno Online i Stockholm. Därför tänkte vi nu påminna om information, och även ge lite detaljer på hur saker och ting kommer gå till på plats.

Deltagarlistan minskad till 16 lag

Tidigare skrev vi att 32 lag kommer att kunna spela på plats, men detta har ändras av logistiska skäl. Istället kommer det att finnas utrymme för 16 lag att spela kvalet, så vi vill trycka extra på att det är först till kvarn som gäller för sign-up klockan 09:30 på förmiddagen. Samtliga spelare i laget kommer behöva vara på plats vid registreringen. Turneringens första matcher kommer fortfarande att dra igång vid 11:00, och finalen kommer liksom tidigare att spelas klockan 21:00.

Så anmäler du dig — först till kvarn!

Då det är Fragbite som arrangerar kvalet kommer ni inte kunna få någon information från Inferno Onlines personal. Därför uppmanar vi er till att vara vaksamma över vilka som är Fragbites representanter på plats, då det är de som kommer att kunna hjälpa till med frågor om turneringen. En Fragbite-representant kommer att stå väl bemötandes precis vid ingången till Inferno Online, redo att registrera lags deltagande klockan 09:30.

Då vi använder oss av Inferno Onlines Stockholm Esports Arena är det deras regler som gäller. Därmed bör du, oavsett om du är spelare eller åskådare, undvika att ta med dig egen mat och dryck till Odenplan. Vad du dock bör ta med är eget gear (tangentbord, mus, musmatta, headset) för att du skall kunna leverera optimalt när matcherna drar igång!

Kval 6

Tid: Lördag den 13 maj
Plats: Inferno Online på Odenplan, Stockholm
Deltagare: Upp till 16 lag (Först till kvarn, samtliga spelare måste vara på plats!)
Prispott: 12 500 SEK (6 000 SEK till vinnarna) + plats till Yoggi Yalla Cup 2017

Först till kvarn gäller för deltagande lag, samtliga spelare måste vara på plats!

Schema: Lördag den 13 maj

09:30 - 11:00 — Sign-up (först till kvarn, samtliga spelare måste vara på plats!)
11:00 - 13:00 — RO16, Match #1 & #2
12:00 - 14:00 — RO16, Match #3 & #4
13:00 - 15:00 — RO16, Match #5 & #6
14:00 - 16:00 — RO16, Match #7 & #8
15:00 - 17:00 — RO8, Match #1 & #2
16:00 - 18:00 — RO8, Match #3 & #4
18:00 - 21:00 — Semifinal #1 & #2 (BO3)
21:00 - 00:00 — Final (BO3)

För dig som åskådare

Det är självklart tillåtet att glida förbi Inferno Online för att spana in matcherna och träffa NiP-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Vad som dock inte är tillåtet är att sätta sig vid datorer utan lov eller flytta stolar för att titta på matcher. Detta gäller även spelare som eliminerats ur kvalet. Dessa får hemskt gärna stanna kvar på plats, men har inte rätten att fortsätta spela eller hänga vid en datorplats.

Övrig underhållning på plats

Självklart är fokus på helgens kval att ta sig till Yoggi Yalla Cup 2017, men de på plats kommer även kunna ta del av övrig underhållning. Utöver möjligheten att träffa Christopher "GeT_RiGhT" Alesund finns även möjlighet att spela CS mot Arla-anställda och vinna en massa Yoggi Yallas. Skönt häng och ett bra sätt att dämpa CS:GO-suget som alltid kommer när det är turneringar igång.

Vi hoppas att träffa dig på Inferno Online i helgen!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..