×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

vinkelparty klara för Yoggi Yalla Cup

1
Den sjunde delfinalen till Yoggi Yalla Cup har avgjorts, och det är vinkelparty som kniper den näst sista platsen till huvudturneringen.
Nu återstår bara en plats till den 50 000 kronor värdefulla huvudturneringen i Yoggi Yalla Cup. Laget som knep den sjunde platsen i gårdagens delfinal var vinkelparty, som besegrade ak47 med 2-1 i kartor. Medan vinkelparty fick walk-over i sin semifinal mot abc123 behövde ak47 först ta sig förbi Troublemakers på andra sidan slutspelsträdet, något de gjorde med 2-0.

I finalen började ak47 bra genom att knipa Overpass med 16-8. På följande Inferno svarade dock vinkelparty med en 16-10-vinst, vilket innebar att Mirage skulle avgöra. Där fick vinkelparty en stark öppning som försvarare och fick med sig hela 12-3 i halvtid. Motståndarlaget vann sedan mötets sista pistolrunda, men det hjälpte föga mot det kraftiga övertaget vinkelparty hade.

Sverige vinkelparty vs. Sverige ak47
vp: fellster, rhyp, HDAI, hampus, FELLPA
ak47: bishop, zape, bENNY, xajdish, jayzwalkingz

Ovanstående vinst innebär att vinkelparty blir det näst sista laget att säkra en plats till den åtta lag breda huvudturneringen, där 50 000 kronor skall tävlas ut den 13-14 juni.

Klara för Yoggi Yalla Cup

Sverige visomvet
Sverige Epsilon
Sverige CETCTM
Sverige demonlaget
Sverige GrabbarnaGrus
Sverige KAP0W
Sverige vinkelparty
Europa Sista chansen
Nu återstår endast en chans för lag att säkra en plats till huvudturneringen, detta via sista chansen-kvalet som arrangeras nästa vecka. Skillnaden för detta kval är att allting spelas i ett enda single elimination-bracket, och alltså inte med två förkval och en delfinal. En mer positiv skillnad är att två dagar av kvalet kommer att livesändas via vår Twitch-kanal, så ta chansen att spela så kanske du får synas!

Yoggi Yalla Cup - Sista chansen

  • Datum: 5-7/6
  • Incheckning: 15:00
  • Start: ~16:10 CET
  • Kanal: #Fragbite @ Discord.gg

  • Platser: 128 (Kommer ökas om intresse finns)
  • Format: Single Elimination (BO1 & BO3)

Ansök här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..