×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

vinkelparty, Troublemakers och ak47 slåss i Yoggi Yalla-delfinal ikväll

1
Ikväll avgörs den sjunde och sista delfinalen i Yoggi Yalla Cup, vilket betyder att det inför veckan endast kommer att finnas en plats kvar till finalturneringen — via sista chansen.
Efter dubbla förkval och även en öppningsomgång i den sjunde delfinalen till Yoggi Yalla Cup står tre lag kvar i kampen om den näst sista platsen till turneringen. Lagen är inga mindre än vinkelparty, Troublemakers och ak47.

Det förstnämnda laget, vinkelparty, är redan klara för kvällens finalmatch då deras motstånd, abc123, tvingades lämna walk-over i semifinalen. Istället kommer kvällen att börja med Troublemakers mot ak47, där vinnaren av bäst-av-tre-mötet ställs mot vinkelparty i finalen. Vinnaren av finalen ansluter sig till deltagarlistan för huvudturneringen, som har 50 000 kronor i sin prispott.

Sverige Troublemakers vs. Sverige ak47
Tm: nONAMEr, DORFEN, EMR, frekki, wcky
ak47: bishop, zape, bENNY, xajdish, jayzwalkingz
Sverige vinkelparty vs. Vinnare 18:00
vp: fellster, rhyp, HDAI, hampus, FELLPA
TBD: TBD

Efter kvällens delfinal finns bara en chans kvar att kvala in till Yoggi Yalla Cup, detta via nästa veckas sista-chansen-kval. Den 6-7 juni kommer nämligen alla som är intresserade att bakas in i ett enstaka single elimination-bracket, där vinnaren får den åttonde och sista platsen till huvudturneringen. En annan skillnad är att samtliga omgångar i den turneringen kommer att streamas. Anmälningen för sista-chansen-kvalet kommer upp senare i veckan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..