×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Extra mycket Yoggi Yalla i kvällens kval

1
Ingen lyckades med den senaste utmaningen, att kniva Fragbites egna Nallen under Yoggi Yalla-kvalet. Nu får ni en ny chans på en annan bonustävling i kvällens kval.
Det är dags för kval nummer tolv i Yoggi Yalla och ikväll klockan 19:00 smäller det igen med ännu en bonustävling. Lyckas du kvala in till delfinalen, slutar ni topp 4, kommer en i varje lag att få fem styckes Yoggi Yalla-kuponger hemskickades tlll sig. Det betyder att vi ikväll kommer att ha extra mycket Yoggi Yalla jämfört med de tidigare kvalen.

Få chanser kvar att komma in till slutfinalen

Den första upplagan av Yoggi Yalla börjar närma sig sitt slut och den 13-14 juni spelas slutfinalerna där åtta lag kommer att göra upp om 50 000 SEK där och i skrivande stund är fem lag klara för finalerna. Tre platser återstår och idag börjar det sista kvalet för att knipa den sjätte platsen. Förutom att vinna Yoggi Yallas i kvällens kval delar vi även ut 12 500 SEK i delfinalen som spelas på söndag och måndag.

Registrera er till veckans förkval:

Förkval 2 (20-21 maj, 4 lag avancerar)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..