Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

YZNb vinner Battle of the Streamers efter övertidsdrama

1
Yacine "yzn" Laghmaris femma står som mästare i Snack Pot Battle of the Streamers efter att ha vunnit avgörande Cache på övertid.
Finalisterna YZNb och BNTlol hade vunnit var sin karta — den förstnämnda Train med övertygande siffror, den sistnämnda Mirage med jämnast möjliga resultat — och avgörandet skedde på Cache. Där var det BNTlol som vann sin femte raka pistolrunda i serien för att gå upp i en 3-0-ledning som det anfallande laget, och höll hårt i sitt övertag upp till ställningen 7-2.

Vid detta skede tog Yacine "yzn" Laghmari tag i sina lagkamrater och började knappa igen med tre raka rundvinster, men lyckades inte vända halvan helt. Istället var det BNTlol som hade en 9-6-ledning i halvtid.

Fanns det något tillfälle att bryta trenden gällande pistolrundor var det nu — YZNb lyckades för första gången i serien vinna en pistolrunda, och snart var de ikapp sitt motstånd. Vid 9-9 fortsatte YZNb att hålla låda, och vann ytterligare fyra rundor innan BNTlol invigde sin CT-sida.

En första runda som CT verkade vara allt BNTlol behövde, för det släppte loss ett fenomenalt försvar. Underläget kvitterades till en 13-13-ställning, och därefter knep båda lagen en var sin runda. Med den otroligt svettiga 14-14-ställningen var det YZNb som gick först upp till matchboll, och BNTlols låga ekonomi tvingade dem att förlita sig på vapen som Famas, UMP och Desert Eagle. Detta till trots lyckades de knipa den sista ordinarie rundan, och övertid skulle krävs för att kora en mästare i turneringen.

Väl i övertiden öppnade YZNb extremt starkt genom att plocka tre raka rundor som anfallare — varav den sista vanns via en 1vs2-situation från bishop. När den andra övertidshalvan väl introducerades lyckades YZNb stänga matchen direkt.

Sverige YZNb vs. Sverige BNTlol
yzn, Brollan, bishop, robiin, quix
bnt, tabz, Goffeee, Sayf, HugoXD

Ovanstående resultat innebär att laget YZNb står som mästare av Snack Pot Battle of the Streamers, och tar med sig 50 000 kronor i prispengar. BNTlol får, tack vare sin fenomenala insats turneringen igenom, 25 000 kronor som plåster på såren. Nedan finner ni turneringens slutplaceringar.

Slutplaceringar

1. Sverige YZNb — 50 000 SEK
2. Sverige BNTlol — 25 000 SEK
3-4. Sverige chapMAD — 12 500 SEK
3-4. Sverige Gabbie — 12 500 SEK
5-6. Sverige EmiliaHult
5-6. Sverige CartmenS
7-8. Sverige Drayswe
7-8. Sverige Roxyproxxy

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..