Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

BNTlol kvitterar på Mirage — Cache avgör Battle of the Streamers

2
BNTlol är tillbaka i Battle of the Streamers-finalen efter en rejäl nagelbitare på Mirage — nu avgörs allt på Cache.
Efter att ha tappat Train med snopna 6-16 hade Gustav "bnt" Bergwalls lag BNTlol kniven mot strupen på Mirage — och de levererade. Det såg dock inte alltid ljust ut.

Som det anfallande laget på Mirage vann BNTlol pistolrundan, men föll snabbt till YZNb den andra rundan. Därefter gick Yacine "yzn" Laghmaris femma upp i en 7-2-ledning, men Bergwall & Co hade inte gett upp. Av halvans sex återstående rundor vann BNTlol fem, och plötsligt hade vi återigen en match på våra händer.

Även kartans fjärde pistolrunda gick till BNTlol, vilket betyder att de hittills har vunnit samtliga pistolrundor, och snart var laget uppe i en 11-8-ledning. YZNb kom ock ikapp, och jämnade ut det till 11-11 för att sedan gå upp till 14-12. BNTlol spottade dock rejält i nävarna och återtog kommandot med att vinna kartan med 16-14.

Sverige YZNb vs. Sverige BNTlol
yzn, Brollan, bishop, robiin, quix
bnt, tabz, Goffeee, Sayf, HugoXD

Nu har alltså lagen vunnit varandras kartval i serien. Den tredje och sista kartan i mötet blir Cache, som blev över efter vetoprocessen. Vinnaren av Cache blir mästaren i Snack Pot Battle of the Streamers, och åker hem 50 000 kronor rikare. Följ den avgörande kartan på FragbiteLive!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..