Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

YZNb vinner Train — Mirage kan avgöra

-2
Laget YZNb går upp i en 1-0-ledning i Battle of the Streamers efter att ha besegrat femman i BNTlol med 16-6 på Train. Härnäst är det dags för Mirage!
I det stora finalmötet mellan lagen YZNb och BNTlol var det Train som agerade öppningskarta. BNTlol, som stod bakom kartvalet, började som det försvarande laget. Där vann de pistolrundan och de följande två, men sedan var det Yacine "yzn" Laghmaris lag som tog kommando.

Efter att ha kvitterat till 3-3 gick rundorna förhållandevis jämnt upp, men problemet för Gustav "bnt" Bergwalls femma var att de aldrig lyckades knyta ihop två rundor i rad. Detta var förödande för deras ekonomi, och laget YZNb vann sin T-halva med 10-5.

Därefter lyckades BNTlol vinna ytterligare en pistolrunda, detta efter ett övertygande anfall på den inre bombplatsen. Dock fortsatte olyckan med att få ihop rundor i rad när YZNb tog tillbaka kommandot via ett lätt köp rundan därpå. Därefter sprang YZNb ifrån på poängtavlan och gick kvickt upp till en 15-6-ledning. Det tog inte heller lång tid innan Laghmari och hans lagkamrater avgjorde, den första kartan slutade 16-6.

Sverige YZNb vs. Sverige BNTlol
yzn, Brollan, bishop, robiin, quix
bnt, tabz, Goffeee, Sayf, HugoXD

Nästa karta blir Mirage, en karta YZNb föredrog vid vetoprocessen. Skulle BNTlol lyckas vinna den blir det Cache som avgör. Ni kan följa resten av matchen på FragbiteLive!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..