×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Kul med CS men imorgon är det SC2!

1
Första dagen av finalen av ett kval från åtta kvalfinaler till sista finalen är över. För mig var det väldigt länge sen jag var ute på resande fot och jag märker att skriva utanför hemmet är annorlunda. Hur ska allt läggas upp, hur mycket text ska finnas och framförallt vad ska man lägga fokus på. Nåja.

Imorgon (Idag lördag) börjar Starcraft 2 där jag känner mig mer hemma nu för tiden. Counter-Strike har jag alltid följt men spelet har tappat sin charm på något sätt, hur vet jag inte. Kan bero på alla timmar man har spenderat på att spela spelet och kolla på HLTV / Streams. Även om jag fortfarande sitter och gör kartor till 1.6 och models samt stream interface så känns spelet "meh".

Till Starcraft 2!
Det jag tänker mest på är: vem kommer vinna hela skiten och ta sig till Grand final i sommar. Kan Bischu följa sin forna kollega i form av SjoW eller kommer någon kanske inte allt så känd person som StjarNaN eller znow ta sig till morgondagens final. Kanske är det internet-badboyen LaLush som tar hem allt tätt följt av Bischu. För grejen är den, personerna som har sponsorer bakom sig har ju det av en orsak. Att någon (säger inte att någon är dålig) mindre bra ":P" går vidare är nog inget att hoppas på. Även om jag hoppas. Fast. Det är svårt att förutspå tills imorgon runt midnatt då finalen har spelats.

Till kartorna!
TSL3 Metalopolis
Antiga Shipyard
ESL Shattered Temple
GSL Dual Sight
ESL Shakuras Plateau
Tal'Darim Altar LE
GSTL GSL TerminusRE - Varför liras denna?!!1

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..