×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

SaSe, ThorZaIN – Vem går vidare?

1
Publicerade nyligen en nyhet angående MLG Dallas som drar igång ikväll en timme innan midnatt. Som sagt är två svenskar på plats och jag undrar hur det egentligen kommer gå för dessa två. Det är ThorZaIN och SaSe som kommer representera Sverige i södra United States och när jag nu sitter och kollar på bracket så ser det inte så speciellt bra ut..

SaSe är först ut mot TeamLiquids kanske bästa spelare TaeJa och det kommer behövas ett mirakel om SaSe ska ace:a matchen, gissar på att en förlust är att vänta.
Klad SaSe

Jag kommer hoppas på ThorZaIN då han gång på gång har bevisat att han har det som krävs, även när spelarna han får möta kanske ligger snäppet högre. Eller så är det jag som inte har fattat hur bra ThorZaIN egentligen är.

Det är (nästan) ett nytt spel som kommer spelas i Dallas och det är så klart Heart of the Swarm, gissar på att ingen Starcraftare har undgått expansionssläppet. Nya taktiker kommer visas eller hållas dolda för matcher längre fram i bracket.

Nåja.. Om vi tar och analyserar ThorZaINs del av bracket så möter han först KiLLeR i Ro32. Simpel match kan tyckas men KiLLeR är Zerg så allt kan hända.


Om ThorZaIN nu går vidare, vilket jag hoppas så kommer han få möta antingen Stephano eller koreanska Terran-spelaren Last. Vinner ThorZaIN i Ro16 så kan det gå så illa att han får möta stjärnundret Life eller den nu före detta TSL-spelaren Polt. Om det går riktigt bra så kan han få möta Creator eller Minigun.


Bästa möjliga bracket för ThorZaIN eller hur?

Klad ThorZaIN


För bracket går det alldeles utmärkt att besöka Fragbites cover som hittas här :)

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..