×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Hur blir det med StarCraft II 2013?

1
Snart är vi där. Den första GSL-säsongen för året och sista för Wings of Liberty är klar för finalen.

Mycket har ändrats de senaste månaderna. Främst är det nykomlingarna, "nykomlingarna" från Brood War som har gått över till StarCraft II. Många kallar dessa spelare för KeSPA:are och det finns en bra anledning till detta.
Om man har följt StarCraft Brood War någorlunda mycket så vet man att KeSPA-spelarna är bland de bästa i världen och när StarCraft II kom ut höll dessa spelarna kvar vid Brood War. Spelare som RorO, Jaedong och såklart Flash har nu gått över till StarCraft II precis innan släppet av expansionen Heart of the Swarm och jag undrar egentligen kommer dessa lyckas föra över sina skills från Brood War till StarCraft II..

Visst, spelarna jag räknade upp har såklart spelat mycket StarCraft II på sistone men kommer det gå hela vägen? Flash är redan klar för spel i Code S nästa säsong efter att han har dominerat i Code A. Nyligen vann han mot Rain med två raka kartor i sin sista Code A-match.
Jag hoppas att 2013, tredje året med StarCraft kommer bli det fetaste året sen WoLs första år och att forna stjärnor tar sig till toppen från första början.


I believe in Flash!

Precis när jag påbörjade detta lilla blogginlägg såg jag att IPL6 inte kommer bli av. Vafan. Det skulle vara NaNiwas chans till en comeback och evenemanget skulle varit hans att vinna.
Tog lite tid med att läsa igenom nyheten som publicerades här på Fragbite och såklart läsa igenom vad Slasher hade skrivit på Gamespot. Efteråt tänkte jag på, vad har hänt med våra svenska stjärnor. SaSe är iväg o krigar i fjärran östern och NaNiwa sitter väl i sitt hem i Skåne. ThorZaIN är väl den som syns mest nu för tiden men det är väl på grund av hans lag, Evil Geniuses som promotar sina spelare extremt mycket.
Aja hoppas i alla fall att Sveriges stjärnor kommer tillbaka till toppet under 2013 och att Flash vinner säsong två av GSL Code S.

Tackar! :)

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..